Generic placeholder thumbnail
RASA LEBIH DARI ITU

SARA AISHAA

4.8

Free

Romance | Completed

7594 Views

"Sorry kalau awak tak suka" sambung Farhan pula. Chiqa tersenyum dan pandang Farhan yang jauh lagi tinggi darinya. "Saya...suka tapi, abang2 saya tak suka. Lagipun saya baru je...14 tahun. Kan?" Soal Chiqa dan hanya pandang Farhan sekilas, segan nak bertatapan mata lama dengan lelaki kacak itu. Farhan tersenyum senang dan angguk setuju. "Sebab tu saya tak ajak awak couple. Saya cuma nak awak tahu yang saya suka awak" jawab Farhan terlalu jujur sehingga muka Chiqa membahang serta merta. Malu dan tersentuh pada masa yang sama. "Su...suka saya?" Soal Chiqa teragak agak. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Atyyy22

Fuhhhh Mantoppp. . . Ni baru betul2 sweet honey. . . Terbaik sungguh. . . Tahniah memang amazing. . . Rasa xnk lepas bc terus. . . Gorgeous & Awesome

07/12/2018 10:36 PM

Profile Picture

ariana

best sangat2...klu dah jatuh cinta jadi sweet chiqa&am

23/10/2018 04:29 PM

Profile Picture

Jelita

best

15/10/2018 08:24 PM

Rate