Generic placeholder thumbnail
DETIK-DETIK WAKTU

A NASHA

3

Free

Romance | Completed

4579 Views

“Kau ni, jual mahal betul. Orang nak usha kau pun kau marah. Bukan ke dulu kau kata nak love story macam fairy tale. Nak orang usha kau masa kau tengah tunggu bas ke, duk tengah makan ke, kat library ke?” Huda mengingatkan Sarah kembali ayat-ayatnya. Cinta itu buatkan dia kelihatan bodoh. Sarah mengeluh. Betullah. Dia pernah mahu keadaan sebegitu. Itu sebelum dia berputus asa dengan perasaan cinta. Itu sebelum dia punya perasaan pada lelaki itu. Dia sudah tidak berminat dengan cinta. “Itu dulu. Sekarang tak. Aku dah tak berminat. Cinta itu menyakitkan aku tahu.” Sarah meramas kad nama itu sebelum melemparkannya ke dalam bakul sampah berhampiran. View More...

Comments Write Comments

Rate