Generic placeholder thumbnail
SEINDAH MIMPI DI BULAN JANUARI

SKAR JEN

4.6

Free

Romance | Completed

4148 Views

"Akak tak ada kat situ, rasa rugi jugak. Tapi, ayat girl tu memang cun!" Balas Irma turut sama terpengaruh dengan Intan yang obses. "Ayat apa?" Dasar tak sabar. "Sudi awak jadi kekasih saya?" Ulang Irma dialog yang pernah ditutur Nur Qatrunnadar. Habis menggedik satu tubuh Intan bila dengar cerita tu. Umi dan ayahnya juga dah senyum penuh makna dan bahagia gila dengan berita tu. Memang dunia dah terbalik, sekarang turn perempuan yang melamar lelaki pulak ya? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Neely

best...

21/05/2018 03:00 PM

Profile Picture

Alyaa Athirah.

saya suka sangat cerita ni

19/12/2017 07:41 PM

Profile Picture

Salina Mohd Seh

best sangat cerita ni, suka...suka

15/12/2017 06:01 PM

Rate