Generic placeholder thumbnail
SKIZO

S. Nurulita

4.6

Ultimate Novel Pass

Mystery & Detective | Completed

4422 Views

"Doktor ni boleh sabar tak?! Tak nampak saya buat apa ni?!" Wani tiba┬▓ menengking.. kesabarannya hilang.. Fikri tergamam.. malu ditengking sebegitu.. Tak guna! "Awak ni psiko ke apa? Stress tu jangan lepas kat orang lain boleh tak? Saya tau, saya HO je.. silap saya awak boleh tegur tapi tolong la jangan sampai memalukan.. Saya ada perasaan tau.." Fikri cuba mengawal nada suaranya.. bertindak profesional.. "Aah, saya psiko.." balas wani sinis.. "Ohh, kalau macam tu elok awak refer ke psikitari.. simptom tu memang nampak dah.. awak nak saya tolong buat refferal letter? Saya boleh spoken dengan specialist sana.." jawab Fikri memerli.. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

ACHIK

jemput baca novel achik,HATI YANG TELAH KAU CURI,tq

10/08/2019 04:52 PM

Profile Picture

Azwanie Shahirah

wow wani sama nama?????

17/07/2019 05:36 AM

Profile Picture

Ann_Bunny

jmput bca novel sya;) tq??

07/07/2019 05:56 PM

Rate