Generic placeholder thumbnail
SKIZO

S. Nurulita

4.6

Ultimate Novel Pass

Mystery & Detective | Completed

5447 Views

"Doktor ni boleh sabar tak?! Tak nampak saya buat apa ni?!" Wani tiba┬▓ menengking.. kesabarannya hilang.. Fikri tergamam.. malu ditengking sebegitu.. Tak guna! "Awak ni psiko ke apa? Stress tu jangan lepas kat orang lain boleh tak? Saya tau, saya HO je.. silap saya awak boleh tegur tapi tolong la jangan sampai memalukan.. Saya ada perasaan tau.." Fikri cuba mengawal nada suaranya.. bertindak profesional.. "Aah, saya psiko.." balas wani sinis.. "Ohh, kalau macam tu elok awak refer ke psikitari.. simptom tu memang nampak dah.. awak nak saya tolong buat refferal letter? Saya boleh spoken dengan specialist sana.." jawab Fikri memerli.. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

LIZLI V.

Best Citer ni??. Tahniah kepada penulis. Jangan lupa baca novel saya yang terbaru. #TERIMA HATI INI

2019-08-28 00:25:49.0

Profile Picture

ACHIK

jemput baca novel achik,HATI YANG TELAH KAU CURI,tq

2019-08-10 16:52:05.0

Profile Picture

Azwanie Shahirah

wow wani sama nama?????

2019-07-17 05:36:54.0

Rate