Generic placeholder thumbnail
Mr.Hot Sedingin Aisberg

S.N

4.9

Free

Romance | Series

276225 Views

Warning: You have to be mature enough to read this story. Plagiarism are forbidden. Genre: Romantic, Mystery & Humor. Berkahwin dengan En.Hot yang sedingin Aisberg bukanlah sesuatu yang indah. Kerena jodoh mereka dipertemukan. Buat hati Seri Ayuni gila bayang. En.Hot pula berjodoh dengan Seri Ayuni bukanlah keinginannya. Hatinya milik seseorang yang Pasti bukan Seri Ayuni. Hati Seri Ayuni telah dicuri pada hari pertama pertemuan mereka. Namun Tengku Zein Luftman? "Awak..." sapa Seri Ayuni. Suara kenalah bagi sehabis menggoda. Mama bilang En.Hot orangnya manja. Sepi. Aik En.Hot tidur dah ke? Seri cuba lagi. "Awak..." kali ni kasi meleret seikit. Hahaha "Hmm." Uit En.Hot jawab la. Seri makin teruja. Seri melihat penampilan dirinya. Ok! cun. Walaupun rasa macam tak berbaju. Tapi mama cakap ini petua untuk pikat suami. So... "Kalau saya panggil awak abang, boleh?" pinta Seri. Seri duduk bersebelah Zein yang tika itu sedang baring terlentang dengan mata tertutup dan tangan kanan berada diatas dahi. Please say yes. Zein memandang tunak mata Seri pelik. "No. Im not your brother. Shooh..." Namun bila pandang tubuh Seri Ayuni air liurnya ditelan berkali-kali. Lingerie! Dah serupa model baju tidur aku tengok. Merah pula. Wajah Zein membahang. Pantas matanya dibawa memandang arah dinding bilik. Mendung terus wajah Seri. Namun dia tak mudah berputus asa. Seri harus menukar personaliti dirinya bila berhadapan Zein Luftman a.k.a En.Aisberg hanya untuk merebut hati sang suami. Misinya untuk mencairkan hati En.Aisberg memang satu cabaran untuknya dan dia suka. Semua pujukan dan godaan seri Ayuni ditepis hebat oleh Tengku Zein Luftman. Walau pun semakin hari hati Zein bagai dicuit dengan tingkah Seri yang kadang kala nakal tahap menggoda. Belum pun Seri Ayuni sempat mendapat hati Zein, Tengku Munirah muncul kembali. Dia seakan-akan menuntut janji lama. Siapa Tengku Munira dihati Tengku Zein Luftman? Dapatkan Seri bertahan tika Mengetahui Siapa Tengku Munira dihati Mr.Hot sedingin aisberg itu? Dapatkah kehangantan cinta Seri Ayuni membakar hati Zein Luftman? Atau memang Zein Luftman bukan untuknya... View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Rara87

S.N...i hari2 tggu u update...eh silap..every hour...meh nk bisik jap..pssttt..wlupun tgh keje i tetap curi2 buka novel plus nk check u dh update ke belum hahaha...comel tk i?u nih punya aura tersendiri...mcm penulis2 yg lain ade aura tersendiri yg memikat hati pembaca..semuanya hebat2 belaka...I like Sis S.N..semestinya Sufiy...Hazzel...Maira...Mrsrabbit n Puteri Adriana Nadine...wajah2 baru dlm dunia penulisan yg tgh hot2 gitu hihihi...masing2 ade citarasa tersendiri n skill tersendiri...good luck for u all...i always support novel melayu...klu bukan kita sape lagi..For S.N,i love u story coz u selamba jer huru hara kn perasaan readers huhh!!tp tetap terbaik...tk sabar nk baca next chap...dh nk sampai kemuncak story nih..hope ending dia Zein dgn Seri ^_^...tgk i bukan lalang tau...dr mula lg i mmg sokong drg hkhkhk..smpai sggup cari gaduh dgn writer hahaha sorry2..novel yg terbaik jer akn dpt comment camtu tau..love u S.N muah2

25/09/2018 07:59 AM

Profile Picture

Qiqieaal Kiki

bagi la sri balik ngan zein, biar aryan ngan adik sri...kasian zein ngan sri masih sama2 cinta...

24/09/2018 10:43 PM

Profile Picture

Zairul Alieya Zairul

sye harap sgt ending dia seri dgn aryan kekal.........dn harap sgt seri jatuh cinta kt aryan.....kesian aryan

24/09/2018 09:59 PM

Rate