Generic placeholder thumbnail
MY GANGSTER PROTACTOR

CikMin

4.5

Free

Romance | Series

2841 Views

"I do not belong to, or anyone else. I will talk to whomever I want, whenever I want" Arbella menjeling Arash tajam. Perangai over protactive lelaki ini semakin hari semakin menjadi-jadi dan boleh buat dia naik gila ! "Not if it's some ass who thinks he can put his hands on you !" Arash menolak Arbella ke dinding. Dia menahan Arbella dengan kedua-dua belah tangannya disisi gadis itu. Matanya kian menusuk anak mata Arbella. Arbella tidak percaya akan apa yang dia dengar. Arash tidak pernah bertindak seperti ini sebelum ini dan hakikatnya bahawa terdapat ramai orang yang menyaksikan dia dan Arash sekarang menjadikan lebih mengerikan. Tetapi entah kenapa Arbella boleh tersengih dia saat api kemarahan Arash membara. Damn ! This guy bila jealous nampak comel ! View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Clararara

dik, x nk update lgi ke? real author dh update smpai 40 lebih dh. berdosa lh tiru hsil orang. author sbenar pn dh tahu kau copy story dia. delete lah. kau fikir kau boleh tiru story orang n publish kat app lain, orang x cam? delete je lah!

05/12/2018 01:32 PM

Profile Picture

Scarlett

betul lah.. cik min, sila delete cerita ini. tak baik lah copy story orang

04/12/2018 06:38 PM

Profile Picture

makhlukallah

kw ni bodoh ke??takde otak? kau tak boleh fikir ke perasaan orang lain? kau ni memang bodoh sebab kau copy story orang. kau nak tahu tak kau copy cerita orang memamg takde faedah punya sebab?? sebab itu bukan idea kau tapi itu idea orang yang reka cerita ni. orang penat penat perah otak untuk buat story ni tapi kau? senang senang je kau copy. kau copy pun bukan dapat populariti tapi kau dapat haters sebab kau copy story orang. cuba untuk buat story tu tanpa meng copy story orang atau lebih kepada buat cerita sendiri sebab kita buat story ni dari imaginasi bukan copy cerita orang. ketara sangatlah yang kau ni bangang sebab kau tak berani nak cuba buat. kau buay hanya sebab nakkan populariti, popilariti ni hanya sementara sebab sepandai pandai kau copy cerita orang akhirnya kau tertangkap juga. kebenaran akan selalu terbongkar cuma masa yang akan menentukan bila ia terbongkar

03/12/2018 07:24 AM

Rate