Generic placeholder thumbnail
HANTU RUMAH SEWA

Min

5

Ultimate Novel Pass

Horror & Thriller | Completed

6238 Views

Aku pun bangun dan bukak pintu bilik air. Alangkah terkejutnya aku takda orang pun!!!! Aku pasti bunyi datang dari arah bilik air tu. Aku cuba buka pintu penyewa sebelah, berkunci pulak. Aku periksa lantai bilik air tak basah pun!!!! Aku dah rasa semacam je mase tu. Aku call dan die menjawab panggilan aku dan mengatakan yang die baru nak on the way balik dari luar. Aku terus letak telefon dan segera menelefon kawan aku utk temankan aku malam tu. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

10/04/2018 11:03 PM

Profile Picture

Razlina Razak

Cerita yg agk menarik ??

26/03/2018 12:43 AM

Profile Picture

zafizam

ok la.. blh thn jln ceritanya. ade kurg lbh.

18/04/2017 01:45 AM

Rate