219 Results Found for "Humor"
My Rude Child .

DoEMRY

4.5

- We will make our own beginning, we will not prevail, we will be stronger. - We will face death, no matter what happens we will not give up and will stand up again. - My body fills with signs of those big and painful scratches. - My heart is wounded in all meanings of speech, my soul bleeds blood. - My brain does not find a single artery opening to send the radio. - has become virtually absent from reality. - She took me from the one who loved, wounded me and tortured me psychologically and physically, exploiting me for her personal benefit. - And I still love her and I truly appreciate her. - Long-lasting stones placed the place that beats and controls the pumping of blood with 'remains' of my body. - I am falling in love . - Most of what I say promises promises and promises. - I lived in the world of pink dreams and secured with Cinderella with shiny silver shoes. - what happened . - I was challenged by what I resuscitated with my permission. - What did I do? - Killed, or this is what I thought, Alice and love of what was killed. - Run away. - I moved to the farthest point I could reach. - I loved again. - What happened. - Badlne grain and never shortened. - It is very perfect, and I do not have any faults ~ and the surface is ~ - But what happened. - What happened in the past is once again present. - He made me a fool. - I suffered a lot again. - what did you do . - killers, not the one who is beating with a sign that he just did not allow any muscle in my body to do. - Escape again, Escape escape escape. - I will still run away for what remains of me that dreaded age. - But I will receive life, you see, who knows. - No, I will not, I will not voluntarily lower my head to that mighty woman. - I will face and destroy the tyranny of the sons of mankind, and will not rest if the cost of death. - Your babe is insolent, dear. - IM RENAD-AH                            _ - All rights reserved to the DoEMRY as a Writer original novel and prevents Quote without prior permission them personally.                           _ Started in: 3/8/2017

apelah.....

Norasikin Binti Mohd Mafob

1

Hshsgshshdhnsfjdjdjfbdndjdndnfb hah tak paham kan ape maksudnye.Hai saya nurizzati bte rosli (anak kepada norasikin) baru je nak up,13 tahun je...dan masih lagi single takde pakwe sampai sekarang.Ok saya sebenarnye nak tanye sape kat sini ade pengalaman ngeri dengan binatang?Tak kisahla kucing ke lipas ke or cicak ataupon yang paling ngeri la hantu pon boleh jugak.saya sebenarnya geli or takut la ngan kucing kadang-kadang boleh tercampak barang-barang sekolah.Adelah jugak try halau kucing tu tapi dia buat derk je....senang kan hidup dia kalau lapar dia meoww meoww pastu dah dapat makanan tidur lak pastu bangun gi buang air besar and last sekali timbus najis dia dengan tanah.Susah sebenarnye nak jadi orang ni,pernah lah sekali tu encounter gak ngan tikus longkang.Korang bayangkan eh warna dia hitam berkeladak terjun daripada longkang pastu mendaki kite punya jamban dan mungkin bila dia dah sampai kat atas jamban tu dia kat "wah,akhirnya sampai juga aku di puncak ini...!".And then tak lama lepas tu jerit and mula la sibuk nak amik penyapu kat belakang pastu sodok-sodok dia tolak-tolak sampai masuk balik dalam lubang jamban itu semula...pastu langkah yang terakhir adalah langkah yang paling senang iaitu tekan je flush tu and setel misi untuk menghalau tikus.Mesti kecewa tikus tu tapi nak buat macam mana takkan nak bela pulak.And next pernah la jugak ade encounter ngan kes paranormal ni tapi jarang la kadang-kadang nampak bayang hitam ke putih lalu ataupon berdiri,ah yang nampak bayang tu selalu kene.Yang real punya pernah kene 2 kali je,satu mase tu saya darjah 4 ke 5 la gitu saya tengah gosok-gosok mata sebelah sebab gatal,pastu dah lepas gosok tu kan pandangan mata kite macam berpinar kejap sebelum pandangan kite ok semula time tulah saya nampak macam ade orang lelaki dia tergantung tapi takde kepala nampak la badan dia besar la jugak sampai kaki gitu.Yang lagi satu pulak kat sekolah kebangsaan time tu darjah 5 kitorang biasa bertiga kalau mase rehat memang kitorang lepak kat tangga sekolah tapi mase tu saya pergi berdua ngan kawan saya tu sorang lagi tu pulak ade keje kene tolong jugak so kitorang berdua pon naiklah ke tingkat yang atas sekali tingkat 3 sebab tingkat 2 tu bilik guru mase tu pulak kakak ngan abang senior kitorang tengah ade upsr pastu saya ni pon tolong si dia ni nama dia farah.Saya tolong-tolong and buat sesama la and suddenly kitorang dengar macam ade suara perempuan kat situ tengah nyanyi tapi masalah nye kat tingkat 3 tu hanya ade kitorang berdua je.Mula-mula saya yang dengar dulu mase tu yang si farah lak dia tengah husyuk membuat keje dia pastu saya bagitahu la dia suruh dia dengar sebab takut saya salah dengar ke kan pastu bila kitorang dengar sama-sama memang betul ade suara perempuan tengah nyanyi pastu kitorang gelabah terus turun cepat-cepat sampai je bawah terus je ternampak cikgu disiplin cikgu disiplin tu cuma tanya je kenapa and kitorang jawab pastu terus masuk kelas.Lagipon memang ade kisah paranormal pon kat situ tapi kitorang tak percaya sampai la kejadian tersebut.Nak tau ke suara dia....tak payah tanya lah tapi suara dia macam cun jugakla bolehla kalau dia nak masuk kilawan emas past la kot tanpa orang juri dia.Sape siot yang nak jadi juri dia you alls........