22 Results Found for "Vampire"
The Naive MR.Lu

Mrs.LlalisaManoban~*€¥*~

4.8

Genre>:Fantasy/Vampire/Romance/Reverse Harem/Adventure/Modern/Action Demi menguruskan syarikat abangnya yang menetap di luar negara,McLuna Anarylena kembali semula ke pangku daddynya setelah bertahun tidak bertemu atas sebab yang tertentu.Dia juga kembali 'tolong' membalas dendam kepada haters abangnya yang dengki sehinggakan syarikat yang daddynya berikan kepada abangnya itu bankrup.Dan demi menentang pemilik syarikat Lotus Holding,Luna berdepan pula dengan jejaka yang selalu membuatkannya tidak tentu arah.Mr.Luciffer Azrymifcole! Ya! Lelaki itu misteri!Sehinggakan mereka berdua jatuh cinta antara satu sama lain.Tapi macam mana?Datang pula ex masing masing menagih cinta lama.Apakah kesudahan mereka? "Eh!Tepi sikit boleh tak.."McLuna Anarylena. "Ahem!"Luciffer Azrymifcole Luna tergamam.Alamak Mr.Lu lah pulak!Aik!Macam mana ni! "Pergi cuci tandas.."Luciffer Azrymifcole "Tapi..."McLuna Anarylena "Tak ada Tapi Tapi!Buat apa yang saya suruh atau saya cium awak supaya senyap!"Luciffer Azrymifcole "Aku nak kau bunuh betina tu hidup hidup!"Rania Natasha "Mr.Lu.."Mcluna Anarylena "Hmm..."Luciffer Azrymifcole "Luciffer Azrymifcole!"Mcluna Anarylena "Apa?cakap je lah!Bising betul!Sekali lagi awak sebut nama Saya..cuci tandas!"Luciffer Azrymifcole "Eh?Pulangkan balik fail saya..nanti saya nak jawab apa kat daddy!"Luna terjengket jengket mahu mencapai fail yang berada di tangan kanan Luciffer yang diangkat tinggi. "Kan saya dah kata jangan sesuka hati membantah cakap saya..awak memang nak kena kiss baru senyap Kan?" "Saya..." Tak semena Mena Kedebuk! Masing Masing terpaku..

Vampire vs serigala

Hyuna Nabilah

5

BAB 1 Di satu bandar, terdapat 5 saudara yang dilihat dengan mata kasar seperti manusia biasa, tetapi secara zahir die bukan seperti apa yang dilihat.. Pada suatu hari 5 saudara ni telah pon berpindah ke sekolah swasta, iaitu sekolah menengah internasional. Hari ini hari pertama ryan dan saudara nya di sekolah itu, ryan saudara nya itu mendapat perhatian satu sekolah kerana cara mereka yang sangat misteri, dan muka mereka kelihatan sangat cantik dan kacak tapi pucat seperti mayat. Pada waktu yang sama nada dan airien baru keluar dari pejabat, Pada waktu yang sama juga ryan dan saudaranya ingin ke pejabat untuk berjumpa pengetua, nada hampir terjatuh lalu melanggar ryan, dalam masa yang sama ryan pon menyambut nada yang ingin terjatuh,. Secara tiba2 seluruh badan ryan terasa sakit di saat menyentuh nada tadi. Lalu ryan sepantas kilat melepaskan nya.. Dalam waktu yang sama saudaranya yang lain sudah pon berlalu. " awk ok" tanye nada. Kerana nada merasa heran kenapa diet melihat lelaki itu seperti kesakitan diet cuba ingin membantu tetapi lelaki itu berundur kebelakang, lalu berkata. " saya ok" kate ryan. " awk nak saya tolong" kata nada sambil menghulur kan tangan ingin membantu. " jangan dekat, saya ok" kata ryan.. Nada merasa hairan dengan sikap lelaki itu. Setelah berkata begitu lalu ryan pergi meninggalkan nada dan airien kehairanan. "Ryan ko ok tak" tanya fizan, "aku ok" kata ryan, " jom lah lite masuk" kata ryan lagi. . Setelah keluar dari bilik pengetua mereka pon pergi mencari kelas yang telah diberi oleh guru mereka. Ryan mendapat kelas sains rumah tangga, fizan, maya, lisa, dan kiki mereka satu kelas iaitu kelas sains tulen. Awal nya raya keberatan kerana diet dipisahkan dari saudaranya tapi oleh kerana keputusan nya itu tidak memihak pada nya utk memasuki kelas sains tulen die akur... Di saat die memasuki kelas itu die mendapati diet satu kelas dengan perempuan melanggarnya tadi... Di saat nada baru sahaja memasuki kelas, die merasa sangat pelik kenapa ryan menutup mulut nya. " kenapa diet tutup mulut aku busuk ke" kata nada dalam hati. Setelah habis sahaja kelas ryan langsung keluar dari kelas. Nada berasa pelik kenapa ryan seperti ingin lari dari nya.. Adakah die melakukan kesalahan. Sedang asyik die menung, arman dan airien mengejutkan nya dari lamunan. " wei nada ko menung apa? Dari tadi khusyuk betul aku tengok ko menung?" lalu airieng menyambut oh my god, nada ko ni pelik , aku tengok menung sana, menung sini, ko fikir pe hah? " kata airien " aku menung mana ada" kata nada "Yela tu nada" " ikut ko la " "eh nada jom makan aku lapar la" kata airien. "Jom" Di taman sekolah ryan dan saudaranya la melepak di situ, seperti ada yang di bincangkan. "Ko kenapa ni ryan, macam ada yang ko fikir? Ko fikir ape? " tanya lisa Lalu ryan pin bersuara, " guys aku dah jumpa darah suci tu? " "Whats ko dia jumpa, dekat mana kg sekolah ni ke? " tanye fizan. " kalau ko dia jumpa bagus la , apa kate kiteculik die bawa balik pastu kite bagi dekat papa." kata kiki " tapi ko yakin die orang nya? " tanya lisa " yes memang die orang nya sebab masa aa dekat dengan nya badan aku sakit semua" kata ryan.. " sementara ni kite hanya boleh tengok die dari jauh.. Selebihnya nya biar aku yang uruskan. " kata ryan.